Semester 4: Korrektion og tydning

Astrologuddannelse i AstrologiHuset

Billede
Billede
Billede

Tirsdag den 4. september 2018 kl. 19-21,30: Semester 4: Korrektion og tydning - Der er 2 ledige pladser på dette modul - Pris: 2.000,00 kr.

Den bærbare PC'er tages i anvendelse den 1. aften, hvor alle får en grundlæggende gennemgang af astrologiprogrammet ARGUS, således vi på resten af modulet kan koncentrere os om at korrigere fødselshoroskoper.

Det er en forudsætning for at deltage på dette modul, at man har kendskab til det mest grundlæggende begynderstof samt har anskaffet programmet ARGUS, som købes via hjemmesiden Electric Ephemeris.

Den samlede uddannelse er normeret til 6 moduler eller semestre, men man binder sig kun til ét modul af gangen. Undervisningen vil naturligvis blive tilrettelagt ud fra elevforudsætninger.

Undervisningen vil finde sted på tirsdage fra 19-21.30, og den første undervisningsaften bliver tirsdag den 4. september 2018 og sidste aften på dette modul bliver tirsdag den 13. november 2018. Der er efterårsferie i uge 42, dvs. ingen undervisning tirsdag den 16. oktober.

På dette modul skal vi beskæftige os med tydningen af transitter og de progressive akser og planeter. Herudover fortsætter vi med horoskoptydningen. For hvert nyt semester går vi et spadestik dybere i tydningen, så vi kommer rundt om alle facetter af aspekter og planetkonstellationer. Der stilles også større krav til elevernes medvirken under tydningen, det er vigtigt, der kommer input fra alle elever.

Den samlede oversigt over uddannelsen samt oplysninger om eksamen, se andet sted på hjemmesiden

Alle spørgsmål vedrørende uddannelsen:

John Finding, mobil 20 16 14 52 eller send mig en e-mail