Din fødselsdag er magisk

Billede
Billede

Din fødselsdag er mere magisk, end du tror!

I enhver person ligger så uendeligt mange aspekter og viden til selvudvikling, gemt i form af nøgler.Hvis du forstår hvordan du skal bruge disse nøgler, har du med andre ord knækket koderne til at forstå dig selv og verden omkring dig - på et langt dybere psykisk plan.

Vi søger DIG, som er interesseret i at blive undervist af dygtige astrologer, så du kan komme til at forstå dig selv og folk omkring dig, på en helt ny og livsforandrende måde.

Vi vil undervise dig helt fra bunden, så hvis du kun ved lidt eller måske slet ingenting om astrologi og stjernetegn, skal du ikke bekymre dig.
Vi tager dig i hånden hele vejen igennem og det foregår kun, i det tempo som du har behov for - så du kan følge med og få det hele med!

Du vil ende med at kunne kalde dig uddannet astrolog - og det vil åbne mange døre til selvforståelse, foruden at du også vil kunne åbne andre menneskers døre og blive en væsentlig person i forhold til deres fortsatte færd og udvikling.

Hvis du er interesseret i at starte din rejse som kommende astrolog, så skriv dig på mail-listen - og vi vil så kontakte dig, når næste holdstart går igang.

Skriv dig på mail-listen send mig en e-mail Skriv dit navn + den by du bor i, så kontakter vi dig snart.. du får nemlig lov til at have indflydelse på, hvornår næste hold skal starte. - Vi vil nemlig helst lægge undervisningen efter, hvornår DU kan. Fleksibelt, ikk'? ;)

Og hvis du tænker på penge, kan vi med det samme sige at prisen for fast undervisning igennem 2 måneder samlet ligger på 2200 kroner, så du får altså noget for pengene! 👍🏼

Yderligere oplysninger ved henvendelse til mig på 20 16 14 52 eller send mig en e-mail