Astrologi for begyndere 2

Astrologuddannelse i AstrologiHuset

Billede
Billede
Billede

Tirsdag den 6.februar 2018 kl. 19-21,30: Astrologi for begyndere 3. Pris: 2.000,00 kr.

Der er tre ledige pladser på dette modul

Det er en forudsætning for at deltage på dette modul, at man har kendskab til det mest grundlæggende begynderstof.

Den samlede uddannelse er normeret til 8 moduler eller semestre, men man binder sig kun til ét modul af gangen. Undervisningen vil naturligvis blive tilrettelagt ud fra elevforudsætninger. Det kan betyde, at den samlede uddannelse ikke nødvendigvis strækker sig over 8 moduler, men måske kun 6 eller 7.

Undervisningen vil finde sted på tirsdage fra 19-21.30, og den første undervisningsaften bliver tirsdag den 6. februar 2018 og sidste aften på dette modul bliver tirsdag den 10. april 2018. Hvis der skal være vinterferie, vliver sidste aften den 17. april.

På dette modul skal vi bl. a. beskæftige os med Horoskopet i bevægelse, transitter og de progressive bevægelser og tydningen heraf. Herudover skal vi fortsætte med tydningen af horoskoper, det vil altid være det gennemgående tema på alle moduler. Vi går et spadestik dybere m.h.t. aspekterne, ser nærmere på bl. a. T-kvadratet, storkvadratet o. s. v. - Hvordan skal de tydes, og hvad skal der især lægges vægt på. Vi vil sammen gennemgå horoskopeksempler, da det giver mere, når alle har fingrene nede i substansen, fremfor jeg laver tavleundervisning og foredrag.

Den samlede oversigt over uddannelsen samt oplysninger om eksamen, se andet sted på hjemmesiden

Alle spørgsmål vedrørende uddannelsen:

John Finding, mobil 20 16 14 52 eller send mig en e-mail