Personlig tydet horoskop

Billede
Et fødselshoroskop er et nøjagtigt kort over solen, månen og planeternes stilling, set fra stedet og tidspunktet for en persons fødsel. Tydningen er en beskrivelse af egenskaber, muligheder, forholdet til andre samt øvrige områder, der har betydning for den måde, vi lever vores liv på.

Et individuelt tydet horoskop kan sammenlignes med en værktøjskasse, indeholdende alle de redskaber, den pågældende person har til rådighed.

Spørg astrologen

Sidder du med et problem, du savner et svar på, så spørg astrologen. Det koster 250,00 kr., og der svares inden for 1 time.

Ring 20 16 14 52 eller send mig en e-mailTolkning af prognoserne

Billede
Horoskopet viser den aktuelle situation samt evt. forandringer og de områder, der bliver berørt inden for en kommende årrække.

Erfaringerne viser, at ønsket om at få et personligt tydet horoskop opstår, når man har en fornemmelse af, at noget er under opsejling, men ikke er sikker på, hvad dette noget er.

Prognoserne giver et fingerpeg om dette "noget" samt om hvad, hvornår og hvor længe, dette "noget" kan vare.

Prognosehoroskopet viser den aktuelle tidsperiode samt nogle redskaber, som astrologen fortæller om brugen af, hvorefter det er klienten, der træffer beslutningen om, hvilket redskab han/hun vil anvende i den aktuelle situation.

Det er vigtigt at slå fast, at det er klienten, der vælger sin egen vej, det anliggende kommer ikke astrologen ved. Astrologens opgave er - som allerede nævnt - udelukkende at fortælle, hvad det aktuelle horoskop viser af muligheder og redskaber, der kan anvendes - intet andet.

Tidspunkter for begivenheder i en prognose er udelukkende afhængig af én ting, nemlig fødselstidspunktet. Ca. 4 minutter er lig med 1 år, derfor bruger en astrolog altid tid på at kontrollere dette tidspunkt, og - hvis det er nødvendigt - korrigerer det, så prognoserne bliver så præcise, som overhovedet muligt.